Om oss

Vi sätter alltid gästen i fokus

Vår vision är att skapa en familjär mötesplats där både lokalbefolkning och besökare ska få en unik och naturskön upplevelse i historisk miljö. Vi vill att ni som gäster ska känna gemenskap och glädje med oss. Vi jobbar alltid för att sätta gästen i fokus.

Kvarndammens B&B öppnade 1996 och har haft samma ägare fram till 2015 då vi, Veronica och Linda, tog över verksamheten. Det är en ynnest att få ha sitt arbete i denna vackra miljö, och vi hoppas att ni som checkar in hos oss får samma känsla som vi. Alla är välkomna, företag som privatperson. Vi har tagit hand om många idrottslag, släktträffar och kompisgäng genom åren och det är alltid lika trevligt när lite större gäng checkar in.

Våra omgivningar bjuder in till fiske i dammen, promenader, grillning och familjelekar i trädgården, något som verkligen uppskattas av våra gäster.

Vi hoppas att ni kommer trivas hos oss, och undrar ni över något under er vistelse här och vi inte finns på plats, så är vi alltid tillgängliga på telefon 0383-19921.

Hjärtligt välkomna till oss på Kvarndammen!

Veronica och Linda