Kvarndammens_bed_breakfast_logo

Våra Hus

Kvarndammens Bed and Breakfast
består av tre charmiga hus

Garvaregården

Är Vetlandas äldsta hus och daterar ända tillbaka till 1830-talet. Här finns totalt 7 rum med delat toalett och dusch. Rummen är smakfullt inredda för att spegla det gamla mot det nya.

Mysiga rum där de gamla kakelugnarna finns bevarade.

Stort kök om man vill fixa något gott själv. Uteplats vid dammen. Ett stort sällskapsrum på övervåningen. I receptionen ( Bäckalyckan) finns lite godsaker som dricka och lite smått och gott att handla. 

Ekdahls

Är huset där en av Vetlandas smeden bodde en gång i tiden. Här finns totalt 5 rum med delat toalett och dusch. Rummen är ny renoverade och smakfullt inredda för att spegla det gamla mot det nya

Finns nästan alla gamla kakelugnar bevarade. Har en atmosfär som känns som hemma.

Stort kök om man vill fixa något gott själv. Tvättmaskin finns på nedervåningen. I receptionen (Bäckalyckan) finns lite godsaker som dricka eller något smått och gott att handla. 

Bäckalyckan

Är en gammal hantverks gård från 1850. Här serveras frukosten i vår matsal på nedervåningen. Där finner du receptionen och snart vår kaffe och té butik. På övervåningen finns totalt 3 rum med delat toalett och dusch.

Hemtrevlig atmosfär och just nu genomgår rummen en uppgradering för att spegla det gamla mot det nya

Sällskapsrum på övervåningen samt möjlighet att göra sig något gott att dricka. Finns även en kyl om du vill förvara mat. I receptionen finns lite godsaker som dricka eller något smått och gott att handla. 

Vårt nyhetsbrev

Prenumerera på vårt nyhetsbrev och få exklusiva nyheter, tips och erbjudanden från oss på Kvarndammens Bed & Breakfast.

Jag accepterar Kvarndammens Bed & Breakfast AB´s Integritetspolicy

Vi använder kakor

För att förbättra din upplevelse när du använder våra webbplatser och webbtjänster – använder vi cookies, web beacons och liknande tekniker. Här kan du läsa om vilka olika typer av cookies det finns och hur vi använder dem